colinasmarsvin

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av colinasmarsvin - 13 mars 2011 18:15

I veckan kom Twixie (som flyttade i höstas) tillbaka. Familjen var väldigt ledsna över att lämna henne ifrån sig men tyvärr fungerade det inte med deras andra hona som pga. sjukdom inte riktigt beter sig som marsvin skall.


Så, nu är då Twixie tillbaka. Med tanke på att det gått tufft till med burkompisen (trots att familjen till slut gett de två tjejerna ett helt runm att husera i!) var jag extra nyfiken på att se hur hopsläppet med mina fyra flickor skulle bli. Lite drama blev det. Twixie tänkte "anfall är bästa förstvar" och gjorde en rusning mot PimPim som förvånat skuttade undan. Vittra som aldrig är sen till ett bråk rusade genast dig och förklarade för nykomingen att här kaxar vi icke. Nikita och Sala ojade sig för fullt på säkert avstånd från alla upprörda röster. En timme senare hade dock alla hittat sina platser och sedan var det frid och fröjd i flocken.


Nu går Twixie där som om hon aldrig gjort annat. Hon är nyfiken och social. Stor och rejäl och go att ha i famnen. Jag tror hon skulle passa riktigt bra med varsamma barn som gärna vill pyssla och mysa. Född 2008 är hon och en teddytös.


 


Ovido - Quiz & Flashcards