colinasmarsvin

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av colinasmarsvin - 2 mars 2011 21:33

...i alla fall en stund till. Idag åkte lillkillen in till veterinären för 4:e gången på två månader. Så länge har vi sköljt, medicinerat, klämt och tvättat MarsvinetMorgans böld. Den har gått ner och den har kommit tillbaka. Varenda kväll håller vi på.


Nu gör vi ett sista försök att ta en odling och skicka iväg till labb för analys. Förhoppningsvis hittar vi en ny sorts antibiotika som biter på äckelbölden. Den vi kört med hittills har gjort skit och ingenting för att vara ilsket ärlig. Jag känner mig frustrerad, minst sagt! MarsvinetMorgan mår hur bra som helst...förutom bölden. Han pratar och far runt, äter och dricker och är precis som vanligt. Tyvärr kan han knappast leva hela livet med en varande jätteböld. Förr eller senare blir han sämre...


Operation är inget alternativ. Bölden sitter för djupt så veterinären ger det inte ens 50% chans att lyckas. Med de oddsen känns det inte snällt att utsätta en äldre herre för en operation med allt vad det innebär. Nåväl. Prov är taget och tills vi får svaret i hand tvättar vi på.

Ovido - Quiz & Flashcards