colinasmarsvin

Alla inlägg den 2 juli 2012

Av colinasmarsvin - 2 juli 2012 14:15

Här kommer en lite mer utförlig beskrivning av tjejerna som är i behov av ett nytt hem. Jag lånar ut dem på livstid. Gärna tillsammans med deras stora bokhyllebur, hus etc. Tjejerna bor utanför NOrrköping men jag kan åka en bit och lämna av dem om det behövs. Söker någon som har massor av kärlek, stor springyta och som gärna vill hålla kontakt med mig i framtiden och skicka små uppdateringar per mail/telefon framöver.


Jag flyttar först i Oktober så det är inte bråttom och skulle det av ngn anledning inte fungera är flickorn anaturligtvis vöälkomna tillbaka!


Så... här är dom.


Nikita kom hit 2010. Jag hittade henne i en blocketannons. Hon satt med en hane och var dräktig. Jag tyckte synd om henne och ungarna som skulle kunna komma att hamna lite var som helst och bestämde mig för att ta hand om henne. Säljaren visste inte hur gammal hon var men vi gissade oss fram till att hon kan vara född 2006. (Hon är dock väldigt fräsch och fin i kroppen så jag misstänker att hon faktiskt är yngre!)


Hos mig fick Nikita fyra fina ungar varav en tyvärr var dålig och fick tas bort. Tre vita små flyttade dock så småningom till egna hem och Nikita blev kvar. Här har hon gått med mina tjejer och omplaceringstjejer. Hon fungerar lika bra i par som i flock.


Nikita gör inte mycket väsen av sig. Hon är mild i sättet och bråkar inte med någon. Försiktig, framförallt på nya platser och med nya människor. Jag kallar henne grå och vit men jag tror det egentligen heter silveragouti (?) och vit.




VildVittra.

Vittra köpte jag i en djuraffär 2009 när jag snabbt behövde sällskap till ett ensamt marsvin här hemma. Vittra är alltså född 2009 och en riktig virvelvind. Hon är pigg och nyfiken, busar en hel del och har bestämda åsikter. Med oss människor är hon dock mer försiktig.


Båda flickorna är snälla att hålla på med även om de behöver tid för att känna sig hemmastadda. De är matglada, pratiga och välmående.


          

 


Ovido - Quiz & Flashcards