colinasmarsvin

Alla inlägg den 5 januari 2011

Av colinasmarsvin - 5 januari 2011 17:22

Igår bar det av till veterinären igen och den här gången fick vi vår "vanliga" lantisveterinär som är kanonbra! Hon har egen klinik ute hos oss på landet och får oftast ta hand om våra sjuka djur.Hon jobbar också en dag i veckan på klinik och till vår stora glädje råkade hon jobba just idag.


Förra omgången tömdes Morgans böld och så skickades vi hem med några snabba ord om att ge antibiotika. Inget fick vi höra om återfall eller hur såret skulle hållas öppet eller om hur det i själva verket sett ut när bölden tömdes. Känner att en annan veterinär första gången kanske hade besparat oss en extratur till kliniken! Nu tömdes bölden igen. Morgan får ytterligare dagar på antibiotika. Såret skall spolas rent mest hela tiden och hållas öppet så länge det går. Nya tvätt"medel" nya sprutor. Tack och lov för vår ordinarie veterinär!


Vi fick också veta att det inte såg särskilt trevligt ut. Att infektionen är så utspridd att prognosen inte är fantastisk. Själv har jag börjat fundera på hur jag skall göra OM det inte går vägen. Vad händer med min ende kille Gollum då? Skall jag våga kastrera honom? Förhoppningsvis slipper vi ta ställning. Nu är det tvätt av sår som gäller mest hela tiden.

Ovido - Quiz & Flashcards